Servis i održavanjeRazvojPartneriReferenceProdajaKontakt


ELES-tron d.o.o.

Tihomila Vidošića 5
10090 Zagreb / Susedgrad

tel . 01 3490 339
fax . 01 3491 996

mail . info@eles-tron.hrServis
SERVISIRANJE MJERILA, MJERNE OPREME I ELEKTRONIČKIH UREđAJA

Elektronički servis ELES-tron utemeljen je u Zagrebu već 1981. godine. Započelo se sa popravcima i servisom mjerila i mjerne opreme (MMO) kao i industrijske elektronike.

Posebno smo usmjereni na popravke i održavanje svih vrsta uređaja raznih namjena (mjernih, upravljačkih, pogonskih i sl.), kojima nedostaje uporabna i servisna dokumentacija. U tome nam pomažu pohranjeni arhivski podaci o uređajima i proizvođačima, uskladišteni rezervni dijelovi, dobra suradnja sa proizvođačima i kao osnovno - sakupljena znanja i dugogodišnje iskustvo.

Nakon popravaka uređaja, ELES-tron je na temelju ovlaštenja Zavodu za normizaciju i mjeriteljstvo RH kao potvrđeni laboratorij vršio umjeravanje instrumenata. Servisne i mjeriteljske djelatnosti, koristeći kvalitetne mjerne uređaje i opremu, obavljane su sve do obveznog razdvajanja djelatnosti firmi prema smjernicama EU-a.

Opredijelivši se među malobrojne, gotovo jedine servisere takvih uređaja u zemlji, preuzeli smo uz popravke i servis mjerila i obvezu njihove pripreme za umjeravanje u europski akreditiranim laboratorijima, podešavanjem i kontrolom njihovih ulazno-izlaznih parametara u granice (tolerance) propisane po proizvođačima Bez takvog pristupa nemoguće je umjeriti mjerila i mjernu opremu, što praktički primorava sve učesnike u procesu održavanja i kontrole MMO-a na suradnju u pružanju kvalitetne usluge.

Očekujemo da će se naši poslovni odnosi sa dosadašnjim i novim korisnicima i dalje razvijati i jačati na obostranu korist. To se odnosi na širinu asortimana naših usluga, dostupnost svim relevantnim informacijama, dokumentaciji kao i potrebnim rezervnim dijelovima. Stoga očekujemo da nam se obratite s punim povjerenjem i da ćemo zajednički moći riješiti većinu problema koji vam se pojavljuju u radu. Neka vas prikazani podaci, poslovi i proizvođaći potaknu na rješavanje situacija koje vam onemogućuju bolje rezultate.